Een goed en natuurlijk hondenleven!
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

  • Bach Bach Rescue Pets Spray
Bach Rescue Remedy Pets 20 ml spray

€20,49

Levertijd: Wij verzenden uw bestelling binnen 3 werkdagen
Merk: Bach

Rescue Remedy Pets 20 ml spray
Bij (acute) stressituaties. Zonder alcohol. Geschikt voor alle (huis)dieren.

Bach Rescue Pets is een 100% natuurlijke remedie die snel verlichting geeft in situaties welke spanning en stress met zich meebrengen. Deze spray van Bach Rescue voor dieren is direct te gebruiken bij innerlijke onrust en/of stresssituaties. De druppels stellen het dier gerust en het dier zal zich ontspannen. Bach Rescue Pets spray bevat net zoals de andere producten van Bach Rescue 5 bloesemtincturen van de Original Bach Flowers, maar geen alcohol.

Dosering en toepassing

Spray 2x in de voer- of drinkbak of op iets lekkers voor het dier. Kan ook oraal toegediend worden. Max. 12 sprays per dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.

Rescue Pets Spray kan langere tijd gebruikt worden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten gebruik van kinderen.

20 ml spray bevat geen alcohol.

Bach bloesem remedies

Bach Flower Remedies zijn een geheel van 38 op planten en bloemen gebaseerde remedies die in de dertiger jaren van de vorige eeuw zijn ondekt door de Engelse arts dr. Edward Bach.

Iedere bach remedie behandelt een bepaalde negatieve emotie. Je kunt er één gebruiken of meerdere combineren afhankelijk van de gemoedsstemming(en) van je dier. De remedies zorgen voor het in balans brengen van alledaagse emoties en helpen op die manier om hun emotioneel en fysieke welzijn te handhaven. Op deze manier zijn dieren goed te behandelen.

Dr. Edward Bach bestudeerde het gedrag en met name de stemmingen en emoties van mensen. Die deelde hij in zeven groepen in, namelijk:

Angst
Onzekerheid
Onvoldoende interesse in het hier en nu
Eenzaamheid
Overgevoeligheid
Moedeloosheid en wanhoop
Overbezorgdheid voor het welzijn van anderen.
Dr. Bach heeft 39 remedies ontwikkeld die elk in één van de zeven groepen zijn in te delen. Hieronder zijn 38 remedies opgenomen. De Rescue Remedy druppels zijn verder in het handboek uitgewerkt, evenals Rescue Cream. De onderstaande remedies zijn allen verpakt in 20 ml pipetflesjes en bevatten per flesje alcohol (27%).

Lees meer over Bach Bloesem Remedies

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »