Een goed en natuurlijk hondenleven!
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Als je weet welke hond bij jou past, hoe vind je dan een goede betrouwbare fokker die zijn uiterste best doet om een zo gezond mogelijke hond te fokken?

Hoe weet je dat je niet te maken hebt met een slechte broodfokker of met een tussenpersoon die illegale import-hondjes verkoopt die doorgefokt zijn, slecht gesocialiseerd zijn en vaak ernstige ziektes met zich mee dragen? 
Hoe weet je dat je te maken hebt met een fokker die zich aan de regels van de wet houdt? Een erkende registratie heeft bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland? Is aangesloten bij een erkende rasvereniging? De regels van de rasvereniging naleeft?
En als je daaruit bent, hoe vind je dan de fokker die bij jou past?

Klinkt ingewikkeld en dat is het vaak ook.
Wij kunnen je hier bij helpen.
Samen gaan wij opzoek en vinden wij een antwoord op de vragen die jij hebt met als doel een passende erkende fokker te vinden.

Dit doen wij met de begeleiding van het vinden van een erkende fokker.
Dit pakket is alsvolgt samengesteld:
Je krijgt van ons een vragenlijst die je invult en naar ons retourneert.
Op dit formulier geef je ook aan welke rashond je wilt aanschaffen.
Wij gaan uitzoeken wat er bekend is m.b.t. gedrag en gezondheid van dit ras.
Vervolgens zoeken wij uit welke door de Raad van Beheer erkende fokkers er in Nederland zijn die aansluiten bij jouw wensen.
In geval van een niet FCI-erkend ras nemen wij contact op met de betreffende rasverenigingen en zoeken vervolgens uit wat de regels zijn en welke fokkers zijn aangesloten en fokken conform minimaal deze regels.Wij koppelen deze informatie aan jou terug. Samen gaan wij kijken welke fokkers het beste bij jou passen. Deze fokkers gaan wij benaderen om te kijken wat de mogelijkheden zijn m.b.t. de aanschaf van een pup.
Indien nodig kijken wij ook naar fokkers in het buitenland.
Als er een geschikte fokker is gevonden is onze hulp bij het vinden van een fokker geslaagd en ga je samen verder met jouw fokker en trekken wij ons terug.

Indien gewenst, kunnen wij (tegen meerprijs) jullie ook begeleiden tot jullie pup er is.
Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag.

Tel.: 06 - 41 33 53 41
Email: [email protected]


N.B.:
BoeZLife kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor keuzes die opdrachtgever maakt op basis van dit advies.

Lees meer

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »