Een goed en natuurlijk hondenleven!
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Wij zijn erg blij en trots dat wij Rachelle en Milko van [email protected] bereid hebben gevonden om samen met ons de workshop "Hondendenksport" te organiseren.

Deze workshop draait om puzzels oplossen samen met jouw hond! We hebben de beschikking over meer dan 100 verschillende exemplaren. (Onder andere My Intelligent Dogs)
Vind je het leuk om samen met jouw hond jullie band te verstevigen, leren hoe jouw hond op een andere manier zijn energie kwijt kan? Vind je het leuk om samen met jouw hond hersenwerkjes te doen? Dan is dit jullie kans!
Ons motto is "Houd Motivatie, voorkom frustratie"

Bij de Workshop Hondendenksport gaan wij op een positieve manier aan de slag!
In deze workshop gaat het om juist en beheerst aanleren. Je leert dit stap voor stap.Je leert hoe je de moeilijkheidsgradaties kunt uitbouwen van simpel naar zeer pittig. Het is erg leuk om je hond te zien groeien in zijn techniek en om te zien hoe ze probleemoplossend gaan denken. Ook krijg je tips voor eventuele aanschaf en kun je informatie krijgen over puzzels op maat voor jouw eigen hond. 
Heeft jouw hond moeite met een bepaalde techniek? Of is hij erg wild met puzzelen? Ook daar besteden we aandacht aan. Tips en trucs worden gedeeld. 
Alle honden kunnen meedoen, jong, oud, groot en klein het maakt niet uit. Houd er wel rekening mee dat een pup of jonge hond zich nog niet zo lang kan concentreren als een volwassen hond.

BoeZLife zal ook met een stand aanwezig zijn. Voornamelijk met producten gerelateerd aan deze workshop.
Wist je bijvoorbeeld dat je bij BoeZLife de My Intelligent Dogs spelen kunt huren zodat je een spel kunt uitproberen? Als je besluit dit spel alsnog aan te schaffen, dan wordt de huurprijs in mindering gebracht op de verkoopprijs.


Reageer snel, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Duur: 2, 1/2 -3 uur inclusief pauzes
Kosten: € 45,00
Locatie: Katwijk (Z-H)

Schrijf je snel in! Naast jouw bestelling en betaling via de website van BoeZLife moet je ook het inschrijvingsformulier invullen en mailen.
Op het inschrijvingsformulier word gevraagd om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van zowel [email protected] als BoeZLife. Deze kun je via onderstaande linken vinden.

Algemene Voorwaarden [email protected]
Algemene Voorwaarden BoeZLife
Inschrijvingsformullier Workshop Hondendenksport 

Workshop uitverkocht, maar je wil toch graag kijken om te leren?
Dat kan. Neem in dat geval contact op met BoeZLife. Je kunt dan tegen een gereduceerd tarief komen kijken.
 

 

 

Lees meer

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »