Een goed en natuurlijk hondenleven!
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Tre Ponti

 TrePonti maakt handgemaakte tuigen met een optimale bewegingsvrijheid voor honden.

Wij zijn er trots op dat wij dit Italiaanse innovatieve product kunnen aanbieden!

De gezondheid en het welzijn van de hond zijn tijdens het ontwikkelproces 1e prioriteit bij Tre Ponti. Zij streven hierbij naar een zo prettig mogelijke pasvorm en een zo veilig en plezierig mogelijke interactie tussen de hond en zijn baas.

Tre Ponti heeft er bewust voor gekozen om niet één type tuig te ontwikkelen en vervolgens het formaat van dit model voor elk grootte hond aan te passen. Nee, er is bewust gekozen om voor verschillende formaten honden een ander model tuig te ontwikkelen, waarbij de specifieke pasvorm en eigenschappen beter aansluiten op de grootte en de specifieke behoeften van de hond. Hierdoor ontstaat het meest optimale tuig voor elk formaat hond, of voor specifieke doeleinden.

Tre Ponti vindt dat een hond er gewoon 'mooi' uit moet kunnen zien. Het gezondheid, kwaliteit, design en gemak voor hond en baas hebben bij de ontwikkeling prioriteit. De handgemaakte Tre Ponti producten zien er daarom buitengewoon mooi afgewerkt en trendy uit. Voor elke hond is wel een modieus, stoer, of kleurig model te vinden en voor vrijwel elke activiteit een geschikt tuig.

Inmiddels wandelen honderdduizenden honden overal op de wereld dagelijks, onbelemmerd en tevreden in een Tre Ponti tuig.

Tre Ponti: Hondentuigen die gemaakt zijn vanuit een verregaande liefde voor de hond!!

Als u overweegt een Tre Poni tuig aan te schaffen is het belangrijk dat dit tuig uw hond goed past. Als het voor u de eerste keer is dat u een Tre Ponti tuig aan wilt schaffen raden wij aan om eerst te passen en niet gelijk in onze webwinkel te bestellen.
Wij bieden u de mogelijkheid om bij ons te komen passen zodat u met uw "Tre Ponti tuig op maat" zeker bent van een goede pasvorm.
U kunt hiervoor een afspraak met ons maken via de mail: [email protected]
of per telefoon: 06 – 41 33 53 41

 

Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »