Een goed en natuurlijk hondenleven!
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

  • Bio-Ron  Multi Task
  • Bio-Ron  Multi Task
  • Bio-Ron  Multi Task
  • Bio-Ron  Multi Task
Zeer krachtige kant en klare micro-organismen preparaat met toegevoegde frequenties. Gemaakt van gevitaliseerd water, EM en Bio-melasse. Geschikt voor alle huisdieren en hun omgeving, bodem en composthoop.

€16,50

Levertijd: 4-5 werkdagen
Merk: Bio-Ron

Dit product is alleen leverbaar in een groot gedeelte van Zuid-Holland en Noord-Holland.

Voor meer informatie zie de menubalk; "BoeZLife Bezorgservice"

Gebruik:
Als micro-organismen rood zouden zijn zou werkelijk de hele wereld rood zijn want overal zijn micro-organismen aanwezig. Dus overal waar micro-organismen aanwezig zijn kun je multi-task inzetten om het daar aanwezige microbiële milieu in een positieve balans te houden waardoor negatieve reacties geen kans krijgen.

Het gebruik van micro-organismen berust op het principe van dominantie.
Simpel gezegd wordt onze wereld gedomineerd door de micro-organismen die wij kennen als bacteriën, gisten en schimmels.

Ongeveer 10 % positieve bekend van kaas, wijn, brood, zuurkool, paddenstoelen etc. en 10 % negatieve micro-organismen zoals coli, staphylokokken kortom ziekte verwekkers.
80 % van de micro-organismen is gelukkig opportunistisch wat wil zeggen ze kunnen zowel positieve als negatieve eigenschappen vertonen al naar gelang de omstandigheden.

Vanuit dit principe wordt er van uitgegaan dat het zinloos en feitelijk onmogelijk is alles te willen desinfecteren want naast de slechte doden we ook de goede micro-organismen.
En omdat deze desinfectie maar kortstondig werkt, overal zijn micro-organismen, dit kan betekenen dat juist de negatieve vrij spel kunnen krijgen omdat er geen concurrentie meer is.

Door geselecteerde positieve micro-organismen in te zetten, in feite juist infecteren met de goede micro-organismen worden de opportunistische micro- organismen naar het positieve getrokken en kan er een gezonde balans ontstaan die in plaats van ziekte juist gezondheid verspreidt.

Over doseren met deze producten is vrijwel onmogelijk en heeft over het algemeen ook geen zin.
Want zoals gezegd overal zijn micro-organismen die naar een zekere balans zoeken.
Een grote verandering, ook een positieve, brengt de aanwezige balans in te grote disbalans en dat is niet de bedoeling.

De bedoeling is door regelmatig langs te komen met een fijne verneveling de opportunistische micro organismen subtiel te informeren toch maar vooral positief te gaan werken, ook onder minder ideale omstandigheden.

Dus daar waar wij de bodem en planten cultiveren, wonen en dieren houden verstoren wij feitelijk de micro-organismen wereld en kan het zinvol zijn in ieder geval deze positieve micro-organismen te verspreiden.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »