Een goed en natuurlijk hondenleven!
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Geurkaarsen uit St Eval zijn uniek, heerlijk geurend en doen je denken aan de prachtige Engelse natuur en tuinen.
De kaarsen zijn handgemaakt met inspiratie uit en respect voor de natuur.
Een natuurlijk ambachtelijk product van honing- en plantenwax met een brandtijd van maar liefst 45 branduren.

     
St Eval Geurkaarsen St Eval Geurkaarsen in blik St Eval Geurkaarsen

De betrokkenheid bij de natuur blijkt niet alleen uit de kaarsen die dit bedrijf maakt, maar ook hoe zij met hun omgeving omgaan.
Samen met vogel- en dierenbeschermingsorganisatie kijken zij hoe ze de natuurlijke omgeving waarin zij werken en de dieren in dit gebied die met uitsterven worden bedreigd kunnen helpen.
St Eval Candle Company doet er alles aan om hun leefomgeving te verbeteren en er voor te zorgen dat hun productie niet ten koste gaat van, maar iets bijdraagt aan het milieu.
In 2011 heeft St Eval Candle Company de stilste windmolen van Engeland op hun terrein laten bouwen. In 2013 volgde er een dak van zonnenpanelen. Het verpakkingsmateriaal dat zij gebruiken is afkomstig van gerecyclede producten. Dit bedrijf doet er alles aan om het afval dat ze produceren te minimaliseren.
In 2015 hebben zij een Bio Mass boiler geïnstalleerd. Hierdoor is het nu mogelijk om zelf de werkplaats van energie te voorzien en de wasbakken voor de kaarsen op de juiste temperatuur te houden. Het bedrijf is bijna CO2 neutraal. 

Een bedrijf naar ons hart!

St Eval Candle Company

 

Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »