• Lorem ipsum

Dit is de website van BoeZLIfe.

Ons vestigingsadres is Menno ter Braaklaan 8, 2343 KP Oegstgeest
Ons bedrijfsadres is Veerpolder 5F, 2361 KX Warmond

Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 6651 21 07

Ons B.T.W.-nummer is 1352 62 719 B03

Wij streven er naar de inhoud van deze website zo accuraat en “up to date” mogelijk te houden. In deze disclaimer wordt uitgelegd welk voorbehoud we maken.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie kan onjuistheden en/of typefouten bevatten. BoeZLife staat niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Evenmin garandeert BoeZLife dat de site foutloos of ononderbroken functioneert, dan wel toegankelijk is. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade - direct of indirect - ten gevolge van toegang en gebruik van deze website, wordt door BoeZLife nadrukkelijk afgewezen.

BoeZLife besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de op onze website gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen.

Deze website is eigendom van BoeZLife. Het auteursrecht op de inhoud van deze website behoort toe aan BoeZLife. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van BoeZLife mag de inhoud van deze website niet worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, behoudens beperkingen bij wet gesteld. Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van BoeZLife tenzij anders vermeld of met toestemming door derden voor gebruik door BoeZLIfe ter beschikking zijn gesteld. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van BoeZLife is het niet toegestaan op enige wijze gebruik te maken van deze merken, behoudens de beperkingen bij wet gesteld.

 BoeZLife