Een goed en natuurlijk hondenleven!
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

  • PUUR Parasitus, verhoogt de weerstand in de darmen
  • PUUR Parasitus, verhoogt de weerstand in de darmen
PUUR Parasitus 60 capsules. Verhoogt de weerstand in de darmen en maakt het milieu onaantrekkelijk.

€22,95

Levertijd: Wij verzenden uw bestelling binnen 3 werkdagen
Merk: PUUR

Dosering 

Hond/kat < 10 kilo 1 - 2 capsules per dag
Hond 10-25 kilo 2 - 3 capsules per dag
Hond > 25 kilo 3 - 4 capsules per dag
1 capsule bevat 610 mg

Toediening
Kan over het voer gegeven worden. De capsules kunnen geopend worden om zo goed gemengd te worden met het voer. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. De capsules kunnen ook in iets lekkers, bijvoorbeeld een stukje fruit, kaas of worst gegeven worden.

Indien de hond het product niet lekker vindt, kan het poeder door wat vlees of yoghurt worden gegeven. Bij katten kan het door wat vlees gegeven worden. Indien het dier het niet lekker vindt kan PUUR Parasiet balans met een heel klein beetje water door het voer gemengd worden om het dier aan de smaak te laten wennen en vervolgens de dosering opbouwen. Het is ook mogelijk om de capsules te open, te mengen met water en vervolgens met een doseerspuitje rechtstreeks in de bek te spuiten.

Duur van de behandeling
Geef gedurende 10 dagen per kwartaal achter elkaar. Bij een hoog besmettingsrisico geef 10 dagen per 2 maanden. Bij gering besmettingsgevaar geef 2 a 3 x per jaar. Dit dient te worden gecombineerd met ontlasting/faeces onderzoek. Bij een daadwerkelijke worminfectie dient reguliere ontworming toegepast te worden.

Dit product kan eventueel blijvend worden gegeven in een onderhoudsdosering. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Interactie en contra-indicatie
Voor informatie over interactie tussen geneesmiddelen en nutriënten of fytotherapie kijk op www.naturafoundation.nl (externe link) Interacties geneesmiddelen en nutriënten/kruiden. Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Bewaren
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld linksonder op het etiket of onder de pot.60

Ingrediënten:
Samenstelling per capsule:
Absintalsem(Artemisia absinthium)
Citroenkruid (Artemisia abrotanum)
Curcuma(Curcumaxanthorrhiza)
Fenegriek (Trigonella foenum-graecum)
Grapefruitzaad extract (Citrus paradisi)
Kruidnagel (Caryophyllus aromaticus)
Tijm (Thymus vulgaris)
62 mg Caprylzuur (als natriumcaprylaat)
6 mg Magnesium (als -citraat).

 Toevoegen Gebruik komma's om tags te scheiden.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen