Een goed en natuurlijk hondenleven!
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Wie zijn wij?

Ik, BoeZ, ben een hond met een heel goed leven.
Ik wil graag mijn ervaringen over een zo natuurlijk mogelijk hondenleven delen met anderen. Ik hoop op deze manier te bereiken dat andere honden net zo’n goed leven krijgen als ik.
Heb je een idee om mijn leven te verbeteren? Ik hoor het graag!

BoeZ


Wij zijn Ruud & Marinde Kruis. We delen de passie voor honden. Ons uitgangspunt is om een zo goed mogelijk natuurlijk leven aan onze huisdieren te geven.

Wij hebben honden sinds 1994. In 1996 fokten wij ons eerste nestje Irish Soft Coated Wheaten Terriers met onze hond Djoeke.

 
Wat doen wij?

BoeZLife biedt verschillende vormen van dienstverlening aan. Wij helpen bij het vinden van de juiste rashond en bij het vinden van een goede erkende fokker die aansluit op jullie wensen. Mocht u vragen hebben over uw pup of hond, dan helpen wij u graag en kunt u ook bij ons terecht!

Wij organiseren kortdurende evenementen met als doel, een zo goed en natuurlijk mogelijk honden leven.

Wij bieden een specifiek, innovatief, doordacht en zo natuurlijk mogelijk assortiment aan producten, in het bijzonder voor honden.


Hoe
doen wij dit?

Dit doen wij door 25 jaar ervaring, kennis en ons netwerk in de hondenwereld met u te delen. Deze kennis en ervaring vindt u ook terug in onze dienstverlening, organisatie van kortdurende evenementen en in onze webshop.

Wij staan open voor ideeën en suggesties.
Als u een idee heeft om het leven van de hond te verbeteren horen wij dat graag. Wij kunnen ook leren van uw ervaring!

 

Waarom doen wij dit?

Voor ons is het belangrijk dat een hond een zo goed mogelijk natuurlijk leven heeft en deel uitmaakt van een gezin.

Met deze achtergrond is BoeZLife ontstaan. BoeZLife gaat over het leven van BoeZ, een hond met een zo goed mogelijk natuurlijk leven. Het streven van BoeZ is dat al zijn hondenvrienden ook een zo goed en natuurlijk mogelijk hondenleven hebben.

In BoeZLife hebben wij al onze ervaringen met honden, onze kynologische kennis en onze bedrijfservaring met Kynodroom (ons voormalige bedrijf met uitgangspunt dat honden en katten vleeseters zijn)  gebundeld. Wij delen dit graag met jullie.

 

Hartelijke groet,

Ruud & Marinde