Een goed en natuurlijk hondenleven!
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Bij BoeZLife gaan wij er vanuit dat als jouw hond gezond is en goed in zijn of haar vel zit, je veel minder last hebt van allerlei vervelende parasieten zoals vlooien en teken. 
Immers, deze zullen altijd in eerste instantie verzwakte dieren uitzoeken als hun prooi.

Zorg er dus voor dat jouw hond een goede verse vleesvoeding krijgt (BARF of KVV) en voldoende beweging. 
Zorg hiernaast voor een goede vachtverzorging. En kam je hond regelmatig opzoek naar vervelende beestjes. (Het is hetzelfde als met kinderen, deze controleer je ook op hoofdluis.) Houd de omgeving van jouw huisdieren goed schoon! 

Hiernaast zijn er allerlei handige hulpmiddelen in omloop. De producten die wij verkopen maken jouw gezonde hond nog onaantrekkelijker voor vlooien en teken. Wij verkopen alleen producten op natuurlijke basis. Bij ons vind je geen chemische vlooien en teken bestrijdingsmiddelen voor de hond en kat!
Als je advies wil of vragen hebt over onze producten neem dan contact met ons op via de mail of telefoon. Wij helpen je graag!
Email: info@BoeZLife.com
Tel.: 06 - 41 33 53 41

 

Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Wij hebben een vakantiesluiting van vrij16 t/m za 24 augustus. Onze pakketten worden dan met een week vertraging verstuurd. Als u in deze week iets bij ons besteld, voegen wij uit dank voor uw geduld een leuk cadeautje toe. Wij verzenden weer dagelijks vanaf ma 26 augustus. Verbergen