Een goed en natuurlijk hondenleven!
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Holistisch therapeut Madieke Visser

Een behandeling bestaat uit Cranio Sacraal Therapie, Manuele Lymfedrainage en Aromatherapie, Osteopathie (i.o.) aanvullend kan ik nog gebruik maken van Guasha, Moxa en Lymfetaping.
De behandeling wordt helemaal aangepast op wat jouw hond op dat moment het meest nodig heeft.

Voorafgaand aan de behandeling stuur ik je een intakeformulier toe, deze gaan we bij de eerste afspraak verder bespreken. Aan de hand van het intake-formulier maak ik een eerste selectie van de essentiële oliën, daarna laten we het paard de oliën zelf uitkiezen.

We starten met het uitmeten van organen/orgaansystemen met de Lecher antenne. Daarna bepaal ik welke methodiek het beste van toepassing is op jouw hond.

Een behandelplan bestaat gemiddeld uit drie behandelingen, de klacht en hoe lang de klacht al aanwezig is spelen mee in de hoeveelheid behandelingen die het dier nodig heeft. De eerste drie behandelingen vinden met een korter periode ertussen plaats, de frequentie hiervan ligt aan de klacht en aan wat het dier aan kan. 

Na de behandeling 

Na de behandeling van de hond is het verstandig om een dag of 3 rustig aan te doen met uw hond, dus even geen intensieve beweging of sport. Er kan wel gewandeld worden met de hond, hierdoor kan de hond de afvalstoffen makkelijker kwijt. De behandeling werkt nog ongeveer 5 dagen door.

Contra-indicaties

-Verse botbreuken

-Koorts

-Open wonden

-Nierproblemen

-Onbehandelde kankerprocessen

Graag van te voren even melden mocht het dier net gevaccineerd/ontwormd zijn.

Wanneer welke techniek?

Ik werk met mijn zelf-ontwikkelde behandeling. Deze pas ik geheel op de hond aan, dit kan dus betekenen dat ik soms wat meer van de ene techniek mee pak en de andere keer wat meer van de andere techniek

 

 

Een behandeling van holistische praktijk Madieke Visser vervangt geen reguliere behandeling van een dierenarts, wel kan dit heel mooi aanvullend werken. Raadpleeg voor medische behandeling eerst een dierenarts.