• Lorem ipsum

Aanmelding consult:
U meldt zich bij ons aan.
U kunt dit het beste doen door een mail te sturen naar [email protected]
Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken en sturen u een intake formulier. 

U kunt ook bellen tijdens ons spreekuur op dinsdag tussen 10.00-11.00 uur op 06-41335341

Eerste gesprek:
Het eerste (intake) gesprek duurt ongeveer 60-90 minuten. Het is zeker de bedoeling dat u uw huisdier meeneemt. Indien dit niet mogelijk is  kan onze voedingsdeskundige eventueel ook bij u op locatie komen als u in de buurt woont. (Vraag naar de voorwaarden)

In dit eerste gesprek kunt u uw wensen aangeven en probeert onze voedingsdeskundige in haar advies hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.Tijdens dit gesprek brengt onze voedingsdeskundige zoveel mogelijk de geschiedenis van uw hond in kaart en observeert zij uw hond. Zij zal u adviseren welke voeding het beste bij uw hond past. De manier waarop onze voedingsdeskundige werkt is maatwerk; immers geen één dier is hetzelfde.

Mocht tijdens het gesprek blijken dat uw hond of kat een probleem heeft wat niet op te lossen is met voeding, dan zal onze voedingsdeskundige u doorverwijzen naar een therapeut of dierenarts. 

Afhankelijk van hoe het gesprek verloopt kan worden gekeken of er een vervolgafspraak nodig is. Het kan ook zijn dat u het verder zelf kan. In dat geval kan u de 2 opvolgende maanden altijd nog bij ons terecht voor kortdurende vragen via de WhatsApp.

Note!
Het eerste gesprek voeren wij het liefst op onze lokatie in Warmond. Is dit voor u niet mogelijk, dan is het ook mogelijk om een online afspraak in te plannen. 


Vervolg gesprek:
Als u niet voldoende heeft aan een eerste gesprek, kan er altijd een vervolggesprek worden ingepland. 
Voor een vervolggesprek plannen wij 30 minuten in.

Verslag:
Indien gewenst kan onze voedingsdeskundige een samenvatting, een verslag voor u schrijven tegen meerprijs. U krijgt dit verslag per mail opgestuurd. Een kopie van uw verslag komt dan te staan in uw account bij BoeZLife, uiteraard alleen met uw toestemming.
Het voordeel is dat u de informatie altijd nog eens terug kunt kijken.