Een goed en natuurlijk hondenleven!
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Biologische diepvries versvlees voeding is voeding met het EKO keurmerk.  Deze voeding is afgestemd op de behoeften van een carnivoor en niet, zoals de traditionele complete voeders, op onze eigen behoeften.  Versvlees voeding bevat gemalen botten, vlees, orgaanvlees en groenten om zoveel mogelijk een prooidier na te bootsen.

Bandit is tot nu toe de eerste biologische versvlees voeding. Deze voeding bevat vlees van dieren die een zo natuurlijk mogelijke voeding hebben gekregen, die meer bewegingsvrijheid hebben gehad en geen antibiotica en andere chemische toevoegingen. Het is dus ook een diervriendelijker voeding.

In Bandit worden geen synthetische vitamines toegevoegd en daarmee is het een uniek product!
Er is geen enkele voeding op de markt waar geen synthetische toevoegingen in voorkomen.
Alle voedingstoffen komen uit de natuurlijke grondstoffen waardoor het een extreem zuivere voeding is. Deze zuiverheid zorgt ervoor dat de hond of kat kan genieten van een optimale gezondheid. Voor een zachte, glanzende vacht, voor sterke botten en spieren, voor schone tanden en vooral voor goed werkende darmen en weinig ontlasting.

Het assortiment van Bandit bestaat uit verschillende smaken complete voeders voor de hond en de kat en losse kauwproducten zoals rauwe botten en stukken pens.
Daarnaast produceert Bandit dieetvoeders die desgewenst op maat (smaak) geleverd kunnen worden voor elk dier met gezondheidsklachten.

Alleen de wildmix en de vismix mogen het eko-keurmerk niet dragen omdat vis en wild nu eenmaal niet biologisch verkrijgbaar is.

Het Skal keurmerk wordt alleen verleend als er ten minste 95% biologische grondstoffen verwerkt worden en dat ook aangetoond kan worden met de benodigde certificaten. Bij Bandit Diervoeding is te allen tijde na te gaan waar de verschillende grondstoffen vandaan komen.

Naast gewone voeding produceert Bandit ook medicinale voeding voor honden en katten met nier- en blaasproblemen, katten met diabetes, honden met alvleesklier problemen (pancreas) en honden met groeipijnen.

 

Filmpje van de Triodosbank waarin Huub van der Lang vertelt over zijn bedrijf Bandit. 

 

Lees meer